FODER

För god hälsa hos hunden och katten krävs ett bra foder med rätt näring. Därför är det mycket viktigt att det foder djuret får är av god kvalitet. För den som inte är insatt är det svårt att bedöma och jämföra kvaliteten hos olika foder. Därför vill vi passa på att berätta att billigare typer av foder kan innehålla olika råvaror i olika sändningar. Tillverkaren använder ofta de råvaror som kan köpas billigt vid olika tillfällen.

De foder som vi säljer i vår butik är av mycket hög kvalitet och kommer från väl ansedda foderfirmor som bedriver omfattande forskning om hundens och kattens näringsbehov. Dessa tillverkare har fasta recept för sitt foder, vilket innebär att du vet vad du får för innehåll i påsen varje gång du handlar.

Vi har friskfoder som är anpassade efter olika individers behov, beroende på exempelvis ålder och aktivitetsnivå. Sjuka djur har ofta ändrade näringsbehov. Vi säljer därför speciella dietfoder anpassade för olika sjukdomstillstånd. Dessa foder är ett viktigt led i sjukvården. Ibland kan man minska eller helt slippa mediciner och kostsamma behandlingar med hjälp av lämplig diet.

Eftersom vi har stor omsättning på foder i vår butik beställer vi foder minst en gång i veckan och kan vi alltid ha färskt foder till våra kunder. Säg till vår personal om du saknar något i vår butik, så skall vi försöka att ta hem fodret om det är möjligt. Eftersom det finns individer som är kräsna på vad de äter, har vi smakgaranti på allt foder vi säljer.

Välkommen in till vår butik!